ATENȚIE:
Pentru a descărca ebook-ul interactiv: Secretul Progresului Financiar, verifică adresa de email folosită la înscriere.
Empty space, drag to resize
De ce să devii Membru Young Living...!?

Cu Young Living
Ai Doar Beneficii

fără obligații
Write your awesome label here.
Apreciez timpul tău aici, de aceea îți voi prezenta toate informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un membru privilegiat Young Living.

Vei fii Mândră de Tine

deoarece vei face parte din comunitatea părinților isteți

Informatii utile.

Vei avea acces la toate resursele echipei noastre formată din mii de mămici și tătici super încântați de aceste uleiuri și produse YL.

Comunitate.

Vei fi îmbogățită cu înțelepciunea și experiențele noastre adunate în ani de zile de întrebuințare eficientă a produselor YL. 

Abundentă. 

YL e un stil de viață. Sănătate, Abundență, Scop. Nu știi cu adevărat ce poți deveni, decât în preajma oamenilor care îndrăznesc să-și urmeze visele.

În Sfârsit: Acum ai la dispozitie un arsenal puternic de uleiuri esentiale si produse infuzate cu uleiuri pentru toate nevoile si capriciile familiei tale.

Drag to resize

THIEVES

Această linie are toate produsele de curățenie de care ai nevoie în jurul casei:
O soluție concentrată de curățat universală - UIMITOARE, detergent de rufe, săpun spumă de mâini, spray dezinfectant, pastă de dinți / îngrijire orală și dezinfectanți de mână fără apă, pentru a numi câteva!

SUPLIMENTE & VITAMINE

Altă viață! Young Living selectează ingredientele lor din cele mai bune și cele mai complete opțiuni de aprovizionare disponibile și adaugă uleiuri esențiale, astfel că vei obține ingrediente excelente și o absorbție mult mai bună a nutrienților.

N​INGXIA RED

Ai nevoie de energie, rezistență, concentrare și putere? 
Această linie este pentru tine. Produsele NingXia sunt un favorit la nivel mondial!
NingXia Red este băutură funcțională bogată în nutrienți și antioxidanți, de care corpul tău are nevoie.

SEEDLINGS

Pentru toți bebelușii din viața ta ... linia Seedlings acoperă toate nevoile bebelușului! 
Mămicile de pretutindeni iubesc uleiul pentru scalpul bebelușului, șamponul blând, șervețelele umede și crema diaper rash chiar și pentru pielea cea mai sensibilă. 
Drag to resize

SAVVY MINERALS

Acesta este un machiaj mineral natural care nu conține talc, sintetice și ingrediente dăunătoare pe care ar trebui să le evităm cu toții!
De la fundații & blushes, până la rujuri, eyeshadows și farduri de obraz, te vei simți minunat în această linie uimitoare de machiaj !

ULEIURI PENTRU MASAJ

Young Living oferă câteva colecții fabuloase de uleiuri. Favoritele mele ar fi: Colecția de uleiuri Raindrop Technique (cea din imagine - Raindrop fiind tehnica de masaj dezvoltată de fondatorul companiei Gary Young), Colecția de uleiuri Feelings, Oils of Ancient Scripture, 30 Oil Collection, 
Golden Touch 1. 

ÎNGRIJIREA PIELII & IGIENĂ PERSONALĂ

Produsele pentru îngrijirea pielii sunt la fel de importante ca orice alte produse pe care le punem pe pielea noastră! Câteva dintre produsele noastre favorite ar fi ART Gentle Cleanser, Purifying Toner, Light Mosturizer, Sheerlume brightening cream și Renewal Serum!
Pielea ta va străluci!

SLIQUE

Descoperă un mod holistic de a te menține în formă cu produsele Young Living destinate pentru controlul greutății. Gama noastră populară de produse te ajută să iei decizii durabile cu privire la sănătatea ta, combinând mâncarea sănătoasă cu antrenamentele pentru un stil de viață echilibrat!

Poate te întrebi:

"Distribuitor / membru / brand partner" înseamnă că trebuie să vând ceva?

Categoric NU. Aceasta este o concepție greșită despre Young Living, deoarece există un potențial de venit (câștig financiar) opțional pentru membrii YL.

Există taxe lunare, anuale sau ascunse?

NOPE! Nu există niciun truc. Nici o taxă lunară, anuală sau taxă automată pe cardul tău de credit. Fii totuși conștient/ă de faptul că, pentru a-ți menține calitatea de membru la Young Living, va trebui să achiziționezi produse în valoare de cel puțin 50 de dolari la fiecare 12 luni calendaristice.

Trebuie să comand de o anumită sumă lunar?

NU din nou. Nu ești obligat/ă la nici un fel de comandă minimă lunară. Cu Young Living poți comanda cât dorești și când dorești.

Trebuie să devin membru neapărat?

Dacă pur și simplu nu dorești să devii membru YL poți cumpăra uleiuri individuale, ca și client retail. Totuși, vei plăti cu 24% mai mult când faci acest lucru (sau cu 50% mai mult în cazul uleiurilor pe care le primești în Premium Starter Kit). Cea mai bună opțiune este - Membru YL.

Dacă nu-mi plac produsele, le pot returna?

DA. În cazul în care nu ești satisfăcut/ă de oricare dintre produsele YL ai 30 de zile pentru a primi o rambursare.

De ce ar trebui să cumpăr de la Young Living în loc de la alte companii care oferă uleiuri esențiale?

Se pare că o nouă companie de uleiuri esențiale apare în fiecare zi, nu-i așa?
Young Living este singura companie care are propriile ferme (în regiunile în care plantele ar trebui să fie cultivate), poate garanta în mod absolut că nici un pesticid, insecticit sau ierbicid nu a fost utilizat în creșterea plantelor din care se obțin oricare din uleiuri (de fapt YL folosește uleiuri esențiale pentru controlul dăunătorilor și efectuează plivirea manual). YL au propriile lor echipamente de testare (fac atât testare internă, cât și terță parte) și folosesc metode de testare diferite, nu doar GC / MS care testează doar anumite substanțe chimice, și nu dacă acestea sunt sintetice sau nu).
Young Living utilizează numai prima distilare a uleiurilor și nu adăugă substanțe chimice pentru a stoarce mai mult ulei esențial din plante.
Young Living, de asemenea, este singura companie care este în mod direct responsabilă cu operațiunile de producție a uleiurilor esențiale. Fiecare altă companie trece printr-un fel de "brokeri de uleiuri" pentru a-și cumpăra uleiurile. Acestea trebuie să aibă încredere că brokerul de uleiuri spune adevărul, care trebuie să aibă încredere că cei care au distilat uleiurile esențiale spun adevărul, care trebuie să aibă încredere că fermierii care au livrat materia primă (plantele) spun adevărul despre ceea ce spun ei că fac...
Cu Young Living, trebuie să ai încredere într-o singură companie, în loc de mai multe.
Și am această încredere în Young Living, deoarece este o companie total transparentă (full-disclosure). Oricine poate vizita fermele, poate participa la recoltare și distilare, poate vedea laboratoarele Young Living și poate vedea întregul procesul.
Această Opțiune NU O Ai Cu Nici O Altă Companie!
Meriți Cea Mai Înaltă Calitate disponibilă astăzi

Calitatea Young Living

“În mod cert, îți pot face o promisiune, că dacă vei folosi zilnic uleiuri esențiale ...
viața ta va fi mai simplă și vei găsi o mai mare plăcere senzorială și emoțională în a rămâne sănătos.”
 – Dr. Daniel Penoel
Write your awesome label here.
Created with